Logo Kulinář

Tvarohová rozhuda

Tvarohová rozhuda

Skvělá pomazánka, kterou zvládnou připravit i děti a která mnohým z nás dětství připomene.

  • Cibuli nakrájejte co nejjemněji, osolte ji a promíchejte s mletým kmínem a nechte chvíli změknout.
  • Tavený sýr rozmíchejte či rozšlehejte se smetanou, přidejte tvaroh, nasekanou pažitku a změklou cibuli. Podávejte s čerstvým chlebem nebo pečivem ale hlavně s radostí a zdobené úsměvem.

Na tento recept jsme použili:

Skvělá pomazánka, kterou zvládnou připravit i děti a která mnohým z nás dětství připomene.

  • Cibuli nakrájejte co nejjemněji, osolte ji a promíchejte s mletým kmínem a nechte chvíli změknout.
  • Tavený sýr rozmíchejte či rozšlehejte se smetanou, přidejte tvaroh, nasekanou pažitku a změklou cibuli. Podávejte s čerstvým chlebem nebo pečivem ale hlavně s radostí a zdobené úsměvem.

Mohlo by Vás taky zajímat

Pivní krkovička
HIT
1 hodinaHlavní chod

Pivní krkovička

Zaručená klasika zachutná nejen milovníkům zlatavého moku.

Gyros ze dvou druhů masa
HIT
1 hodina a 30 minutChuťovky

Gyros ze dvou druhů masa

Nevšední pečínka z kuřecího a vepřového masa.