Logo Kulinář

Salát s koprem

Salát s koprem

Čerstvé jarní výhonky kopru jsou zdrojem velmi cenných látek po kterých naše tělo přímo baží.

  • Čerstvý kopr opláchněte a větší část drobně posekejte. Spolu se solí, cukrem a trochou smetany pak metličkou nebo paličkou bylinu třete aby pustila šťávu. Následně přimíchejte kysanou smetanu, přichuťte limetkovou nebo citronovou šťávou a případně vychlaďte v lednici.
  • Zeleninu omyjte, očistěte a nakrájejte podle vaší úvahy a zvyku. Nechte ji chladit v lednici a až těsně před podáváním ji přelijte koprovou zálivkou.

Na tento recept jsme použili:

Čerstvé jarní výhonky kopru jsou zdrojem velmi cenných látek po kterých naše tělo přímo baží.

  • Čerstvý kopr opláchněte a větší část drobně posekejte. Spolu se solí, cukrem a trochou smetany pak metličkou nebo paličkou bylinu třete aby pustila šťávu. Následně přimíchejte kysanou smetanu, přichuťte limetkovou nebo citronovou šťávou a případně vychlaďte v lednici.
  • Zeleninu omyjte, očistěte a nakrájejte podle vaší úvahy a zvyku. Nechte ji chladit v lednici a až těsně před podáváním ji přelijte koprovou zálivkou.

Mohlo by Vás taky zajímat

Pivní krkovička
HIT
1 hodinaHlavní chod

Pivní krkovička

Zaručená klasika zachutná nejen milovníkům zlatavého moku.

Gyros ze dvou druhů masa
HIT
1 hodina a 30 minutChuťovky

Gyros ze dvou druhů masa

Nevšední pečínka z kuřecího a vepřového masa.