Logo Kulinář

Pekařský guláš

Pekařský guláš
  • Předem si uvařte klasický hovězí guláš. Dbejte na to, aby se na sádle dobře opekla cibule do hněda.
  • Nakonec přidejte kmín a mletou papriku jen kratičce v základu koření zapěňte, aby nezhořklo.
  • Maso duste velmi zvolna na základu spolu s rajčatovým protlakem a jen mírně podlité.
  • Před podáváním seřízněte vršky dalamánků a vnitřek vydlabejte.
  • Chlebovými drobky zahustěte guláš, dalamánky rozpečte v troubě a do guláše ještě vložte rozpečenou klobásku, sterilované papriky nebo papričky, majoránku, pomelte pepř a vlijte ho do rozpečeného chleba, zdobte plátky syrové cibule a neste na stůl.

Na tento recept jsme použili:

  • Předem si uvařte klasický hovězí guláš. Dbejte na to, aby se na sádle dobře opekla cibule do hněda.
  • Nakonec přidejte kmín a mletou papriku jen kratičce v základu koření zapěňte, aby nezhořklo.
  • Maso duste velmi zvolna na základu spolu s rajčatovým protlakem a jen mírně podlité.
  • Před podáváním seřízněte vršky dalamánků a vnitřek vydlabejte.
  • Chlebovými drobky zahustěte guláš, dalamánky rozpečte v troubě a do guláše ještě vložte rozpečenou klobásku, sterilované papriky nebo papričky, majoránku, pomelte pepř a vlijte ho do rozpečeného chleba, zdobte plátky syrové cibule a neste na stůl.

Mohlo by Vás taky zajímat

Pivní krkovička
HIT
1 hodinaHlavní chod

Pivní krkovička

Zaručená klasika zachutná nejen milovníkům zlatavého moku.

Gyros ze dvou druhů masa
HIT
1 hodina a 30 minutChuťovky

Gyros ze dvou druhů masa

Nevšední pečínka z kuřecího a vepřového masa.