Logo Kulinář

Niva labužník

Niva labužník

Netradiční úprava pomazánky, která bude skvělá k opečené chlebové topince. Výborná nejen k pivu!

  • Na talíř nastrouhejte hromádku sýru. Uprostřed udělejte důlek, do kterého nalijte tatarskou omáčku, přidejte cibuli, strouhaný křen a navrch nastrouhané jemné nitky másla.
  • Pomelte lehce pepřem, zaprašte mletou paprikou a hned podávejte s vidličkami na zamíchání.

Na tento recept jsme použili:

Netradiční úprava pomazánky, která bude skvělá k opečené chlebové topince. Výborná nejen k pivu!

  • Na talíř nastrouhejte hromádku sýru. Uprostřed udělejte důlek, do kterého nalijte tatarskou omáčku, přidejte cibuli, strouhaný křen a navrch nastrouhané jemné nitky másla.
  • Pomelte lehce pepřem, zaprašte mletou paprikou a hned podávejte s vidličkami na zamíchání.

Mohlo by Vás taky zajímat

Pivní krkovička
HIT
1 hodinaHlavní chod

Pivní krkovička

Zaručená klasika zachutná nejen milovníkům zlatavého moku.

Gyros ze dvou druhů masa
HIT
1 hodina a 30 minutChuťovky

Gyros ze dvou druhů masa

Nevšední pečínka z kuřecího a vepřového masa.