Logo Kulinář

Kokosové těsto

Kokosové těsto

Kokosové těsto do strojku patří podle mě k vánoční klasice stejně, jako například perníčky.

  • Vše důkladně propracujte a nechte hodinku v chladu stát.
  • Potom strkejte do strojku s nástavcem a z vytlačené těstové housenky tvořte esíčka, tyčky či obloučky.
  • Skládejte je na plech a pečte na 170° dorůžova. Ještě teplé je obalujte v moučkovém cukru s vůní vanilky, nebo máčejte v čokoládě.

Kokosové těsto do strojku patří podle mě k vánoční klasice stejně, jako například perníčky.

  • Vše důkladně propracujte a nechte hodinku v chladu stát.
  • Potom strkejte do strojku s nástavcem a z vytlačené těstové housenky tvořte esíčka, tyčky či obloučky.
  • Skládejte je na plech a pečte na 170° dorůžova. Ještě teplé je obalujte v moučkovém cukru s vůní vanilky, nebo máčejte v čokoládě.

Mohlo by Vás taky zajímat

Pivní krkovička
HIT
1 hodinaHlavní chod

Pivní krkovička

Zaručená klasika zachutná nejen milovníkům zlatavého moku.

Gyros ze dvou druhů masa
HIT
1 hodina a 30 minutChuťovky

Gyros ze dvou druhů masa

Nevšední pečínka z kuřecího a vepřového masa.