Logo Kulinář

Klasická rybí pomazánka

Klasická rybí pomazánka

Sardinky nebo jiné konzervované rybičky jsou velmi cenným zdrojem pro zdraví.

  • Cibuli nakrájejte velmi jemně, lehce ji osolte a důkladně promíchejte s olejem z rybiček. Když cibule pustí šťávu, přidejte pokrájené rybičky, zastříkněte citronovou šťávou a důkladně vše promíchejte.
  • Pak přidejte nastrouhaný sýr, vařené vejce, pomazánkové máslo a opět vše řádně propracujte. Při podávání ji přizdobujte nasekanou cibulovou nebo pažitkovou natí.

Sardinky nebo jiné konzervované rybičky jsou velmi cenným zdrojem pro zdraví.

  • Cibuli nakrájejte velmi jemně, lehce ji osolte a důkladně promíchejte s olejem z rybiček. Když cibule pustí šťávu, přidejte pokrájené rybičky, zastříkněte citronovou šťávou a důkladně vše promíchejte.
  • Pak přidejte nastrouhaný sýr, vařené vejce, pomazánkové máslo a opět vše řádně propracujte. Při podávání ji přizdobujte nasekanou cibulovou nebo pažitkovou natí.

Mohlo by Vás taky zajímat

Pivní krkovička
HIT
1 hodinaHlavní chod

Pivní krkovička

Zaručená klasika zachutná nejen milovníkům zlatavého moku.

Gyros ze dvou druhů masa
HIT
1 hodina a 30 minutChuťovky

Gyros ze dvou druhů masa

Nevšední pečínka z kuřecího a vepřového masa.